Yoga för gravida

Yoga för gravida är en mjuk träningsform som hjälper dig och barnet som du väntar på att må bra under graviditeten. Du lär dig slappna av och förbereder dig fysiskt, mentalt och känslomässigt inför förlossningen. Genom olika kroppsövningar och ställningar kopplade till medveten andning och mental fokus, hittar du närvaro, koncentration och ökar din kroppsmedvetenhet. Du hittar tilliten till din kropp och får kontakt med din inre kraft.
Profylaxandningen med uthållighetsövningarna är en mycket viktig del av kursen och ett verktyg som du kommer att ha stor glädje av vid förlossningsprocessen. De grundläggande andningsövningarna kan du även använda i din vardag för avspänning och återhämtning.
Varje pass avslutas med en guidad djup avslappning.

Paryoga

Paryoga är för kvinnorna (som har gått gravidyogan) och deras partner. Syftet med denna halvdag är att ge er som ett par en möjlighet att tillsammans, mera medvetet förbereda er till födelseprocessen. Vi kommer att göra yoga, flera andningsövningar, vi går genom alla förlossningsställningarna i praktiken med din partner, massage, parmeditationer och kommunikationsövningar. Dagen kan ger ökad känslomässig närhet och trygghet för er som par. Ni får många praktiska tips och råd inför denna stora händelse i era liv. Flera män som gått på paryogan har varit mycket nöjda och känt sig mer delaktiga och bättre förberedda inför förlossningen.

Mammayoga

Mammayoga är kursen för alla kvinnor som fött barn. Efter att du fött ett eller flera barn behöver du återsamla ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Vi kommer att göra yogapass som är anpassade för att stärka kroppen och speciellt de delar och muskelgrupper vilka ha varit under en stor belastning under graviditeten. Unna dig själv en kväll i veckan för att återhämta dig, frigöra energiflöden, låta sinnet vila och slappna av. Det ger dig ökad välbefinnande i din vardag. Det är viktigt att du tar regelbunden tid för dig själv för att orka var mamma och må bra själv. Yogan är bra för att förebygga stress, ge ökad balans och mer livslust. Du är välkommen att delta även om det har gått ett tag sen du var gravid. Du kan dock delta tidigast efter 2 mån från förlossningen.

Ombokning och avbokning

Du kan boka om din kurs utan kostnad fram till och med 14 dagar innan kursstart. Kontakta oss per telefon eller mail info@siskoyoga.se om du vill boka om. Efter detta datum är din kurs bindande och vi kan tyvärr inte boka om er utan kostnad.

Du kan boka av din kurs farm till 14 dagar före kursstart. Efter det datumet är din kursanmälan bindande och vi kan tyvärr inte boka av din kurs utan kostnad. Vid avbokning efter den bindande anmälan börjat gälla, med läkarintyg före kursstart debiteras halva kursavgiften, utan läkarintyg debiteras hela kursavgiften. Ingen återbetalning sker efter påbörjad kurs.

Vi förbehåller rätten at flytta/ställa in kursen vid sjukdom eller om kursen inte fylls.copyright 2007

Sisko Yoga

design Inspired media